filosofi.

Jag heter Petter. Jag är pappa & kock, i den ordningen. Därav PappaKock. 

Utbildad kock, jobbar som kock på en lunchrestaurang i Skövde, Restaurang Orangeriet. 

Recepten ni läser på min blogg är gjorda utav mig, från idé till färdigt recept. Visst har jag inspirerats av andras bilder & recept. Men här hittar ni inga kopierade recept, om inte det anges. 

Jag älskar mat lagad från grunden & efter säsong. Jag lägger inte ut något recept på sparris eller färska bär i februari. Jag försöker alltid att laga mat på de livsmedel som är bäst precis nu. Jag vill att livsmedlet ska få visa upp sig från sin allra bästa sida. 

Men, jag är också människa. Även jag köper färdiglagade köttbullar & en burk färdig bea då & då. 

Jag vill poängtera att jag är kock, inte matstylist. Jag försöker givetvis ta en schysst bild på den mat jag lagar, men bygger inte upp kulisser & matchar porslin. Jag tar en bra bild & vill sedan äta innan maten kallnat. 

Här hittar ni i princip all sorts mat, från husman till riktiga tacos. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s