Grillad persika med yoghurt & salta jordnötter.

on

Ni vet när man grillat klart, då när glöden är som allra bäst. Då kan man passa på att grilla några persikor till den här supersmidiga desserten.

Du behöver följande till 4 portioner:
2 persikor (gärna lite hårda)
4 dl turkisk yoghurt
1-2 msk honung
1,5 dl salta jordnötter
4 msk lemoncurd

Gör så här:
Blanda yoghurten med lite honung.
Dela persikorna på mitten & ta bort kärnan. Grilla med snittytan nedåt. Låt det få ordentligt med färg. Lägg en klick lemoncurd där kärnan satt.

Servera med yoghurten & de salta jordnötterna.

Testa även att göra grillspett med exempelvis, ananas, nektarin, melon & jordgubbar. Grilla & servera med lite glass & rostad kokos.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s