Gute Lemonade. 

on

  
2012 startar 4 killar ett uf företag, Gotlandsläsk. De startar med att göra läsk på det för Gotland unika bäret salmbär. Läsken blev snabbt en succé & tog företaget till finalerna i ungt företagande. Drycken har höjts till skyarna & har serverats på bland annat stjärnkrogen Frantzén. 

Företaget splittrades men drivs nu vidare av en av originalmedlemmarna & två nya kompanjoner. 

  

Jag som själv valt att inte dricka alkohol tycker det här är tre grymma allternativ, det är grymt att det satsas på alkoholfria allternativ. Dryckerna innehåller inga tillsatta e-ämnen eller konserveringsmedel, de får därför vara med i föreningen Äkta vara. 

Gute lemonade finns just nu i 3 smaker, salmbär, rabarber & fläder. 

Flädern gick tyvärr sönder under resan från Gotland hem till mig. Men rababern är sådär lagom i smaken, grym törstsläckare. Men favoriten blev helt klart salmbär. God som den är & jag kan garanterat tänka mig den till en bit kött. 

Stöter ni på Gute lemonade så är det bara att köpa, finns inget annat allternativ. Jag kan rekommendera dryckerna starkt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s