Jag jobbar på Restaurang Orangeriet i Skövde, en lunchkrog belägen mitt i Gothia Science Park. 
Igår körde vi för andra gången vårt sidoprojekt, eller pop up som det så trendigt kallas. Vi har döpt restaurangen till mOd, mat och dryck. Igår körde vi en vårmeny, 5 rätter, snacks & dryck. Vår köksmästare James Ebbezon (& jag på ett litet hörn)  har komponerat en riktigt bra meny. mOd kör vi i en väldigt liten men grymt trevlig lokal, de 20 gäster som var där igår fick verkligen en smakupplevelse utöver det vanliga. 
  
Tyvärr hann vi inte ta bilder på allt, men några godbitar fick vi med. 
Två av snacksen, havskräfta, picklade gröna jordgubbar, blomkål, caviar & oxalis.  

 

En liten lammkorv i hemgjort bröd, tryffel, selleri & pommes allummettes. 

 

Brödservering, surdegsknäcke, liten surdegslimpa & syrat smör.  

 

Dessert. Inkokt rabarber, rabarbergranité, maräng, brynt smörskum & kardemummakrokant.  

 

Till sist, kaffegodis.  

  
#ingenvanligjävlalunchkrog

Annonser