Rostad champinjoncreme’ med parmesan.

on

20140621-115158-42718913.jpg
Gjorde en helt fantastiskt god créme på rostad champinjon på jobbet för ett tag sedan. Passar både till grillat kött & grönt. Den var helt enastående god till minutkokt broccoli. Kanske inte så bildskön, men desto godare.

Det här behöver du:
200 gram champinjon
50 gram parmesan
0,5 citron
1,5-2 msk créme fraiche
20 gram persilja
1 msk rapsolja
Salt
Svartpeppar

Gör så här:
Dela svampen i grova bitar. Rosta med rapsolja i stekpanna eller på 225 grader i ugnen tills de får ordentligt med färg.
Låt svalna. Mixa ihop med parmesan, saften av en halv citron & parmesan. Smaka av med salt & svartpeppar. Avsluta med att binda ihop den med créme fraiche.

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s