Smörstekt pilgrimsmussla med yoghurt, ramslöksolja, blommor & pinjenötter.

20140507-221721.jpg

Ramslökssäsongen börjar gå mot sitt slut, efter att den blommat så avtar den kraftigt i smak. Men blommorna är grymt smakrika. Passade på att garnera med dem.

En smörstekt pilgrimsmussla med yoghurt, en rapsolja med mängder utav mixad ramslök, rostade & hackade pinjenötter & lite krasse. Fantastiskt gott, perfekt aptitretare.

20140507-222043.jpg
/PappaKock

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s