Då har jag kört lite grill idag, i kamadogrillen. Idag blev det en hel fläsksida på 5 kg. Precis som med revbenen så lade jag mig runt 100 grader, idag fick köttet ligga på i nästan 7 timmar. Ungefär varannan timme så penslade jag köttet med en blandning utav äpplejuice, vitlök, soja & chili.
Det luktade galet gott, som vanligt.
Sen skar jag köttet i tunna skivor & gjorde den bästa macka jag någonsin ätit.
Sallad, färsk koriander, färsk persilja, chili, gurka & salladslök. Samt en vitkålssallad på vitkål, morot, limejuice & färsk ingefära.
Låter fantastiskt gott!!!! Kamadogrill var något nytt för oss, kanske mest passar proffs!!!
Kamadogrillen är det bästa på länge
alla borde ha en sådan
mvh Brian Mårtensen
Håller med dig Brian, helt fantastisk är den!
Pappakock