Helgrillad fläsksida i kamadon.

20130825-212901.jpg

Då har jag kört lite grill idag, i kamadogrillen. Idag blev det en hel fläsksida på 5 kg. Precis som med revbenen så lade jag mig runt 100 grader, idag fick köttet ligga på i nästan 7 timmar. Ungefär varannan timme så penslade jag köttet med en blandning utav äpplejuice, vitlök, soja & chili.
Det luktade galet gott, som vanligt.

20130825-212843.jpg
Sen skar jag köttet i tunna skivor & gjorde den bästa macka jag någonsin ätit.
Sallad, färsk koriander, färsk persilja, chili, gurka & salladslök. Samt en vitkålssallad på vitkål, morot, limejuice & färsk ingefära.

20130825-213554.jpg
/PappaKock

Annonser

3 kommentarer Lägg till

  1. Monica och LarsÅke skriver:

    Låter fantastiskt gott!!!! Kamadogrill var något nytt för oss, kanske mest passar proffs!!!

  2. Anonym skriver:

    Kamadogrillen är det bästa på länge
    alla borde ha en sådan
    mvh Brian Mårtensen

    1. pappakock skriver:

      Håller med dig Brian, helt fantastisk är den!

      Pappakock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s