Glass i stora lass.

20130723-221715.jpg

Min yngsta dotter fyllde 4 år för snart två veckor sedan, en av de saker hon önskade sig allra mest var en egen glassmaskin. Så en rosa glassmaskin går nu varm här hemma. Hon fick även en glassbok med lite recept & inspiration i. Men eftersom hon har diabetes så brukar vi endast ta 50% av sockermängden, men den blir väldigt söt & god ändå, så något säger mig att alla skulle kunna minska sockermängden.

Eftersom det är hennes har de två första smakerna bestämts av just henne. Först en chokladglass som blev magiskt god. Sen blev det en vaniljglass smaksatt med hallon & krossad choklad, även denna blev fantastiskt god.

20130723-222142.jpg
Så framöver kommer det även lite recept på glass, även de två ovan.

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s