Surdegsbruschetta med mozzarella, jordgubbar & basilika.

20130620-233328.jpg

Här kommer ett tips på en fräsch förrätt. Rosta bara en bit bröd (helst surdeg) i en torr panna.
Riv isär mozzarella & fördela på brödet. Skiva jordgubbar & lägg på. Strimla färsk basilika & lite mynta & strö över. Riv lite citronskal på & avsluta med att salta, peppra, ringla över olivolja & balsamvinäger.

Byt ut mozzarella mot exempelvis riccotta & kör lite honung på & vips, en dessert.

Så lätt, men så himla gott!

/PappaKock

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s