Aubergine, persilja & vitlök.

on

20130616-160624.jpg

Här kommer ett tips på en supersnabb förrätt eller ett tillbehör till maten.

Skiva aubergine hyfsat tunt, stek på rätt så hög värme i rikligt med olivolja. Salta & peppra & låt rinna av på papper.
Dela en vitlök (solo) & rosta även den i stekpannan. Mosa vitlöken ihop med lite flingsalt & olivolja. Stek en citron med köttet neråt så den får riktigt mycket färg.

Lägg auberginen på ett fat & strö över massa grovt hackad persilja & vitlöken. Servera med den grillade citronen & en bit gott surdegsbröd.

/PapppaKock

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. franskmat skriver:

    Så läckert! Så franskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s