Nyårsmenyn, lite försenat.

on

Eftersom vårat nyårsfirande blev inställt, så firade vi nyår igår med några vänner.

Först en liten välkomst-bruschetta på surdeg, med mozzarella, basilika & en nattbakad tomat med fermenterad vitlök.

20130203-222040.jpg
Sen gick vi på förrätten som var pilgrimsmusslor med sotad svartrot, parmesan, wasabismaksatt tångrom, samt en emulsion på blodapelsin & tistelolja.

20130203-222259.jpg
Tistelolja måste ni testa, ett schysst alternativ istället för olivolja.

20130203-223024.jpg
Till huvudrätt blev det hjort, lammytterfile, lingonspetsad rödvinssås & en prästostkryddad potatis/palsternackspuck & jordärtskockschips.

20130203-223351.jpg</a
Till dessert en chokladmousse, maräng, balsamicomarinerade hallon & hjortron, lemoncurdkanderade nötter & lakrits.

20130203-224045.jpg

Bra kväll & god mat. /PappaKock

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s