Surdegsbröd.

20130106-221218.jpg

Som jag skrev tidigare så fick jag en bok om surdeg i julklapp. Den boken & jag kom inte riktigt överens, säkert inget fel på boken men vi klickade helt enkelt inte. Surdegen jag gjorde därifrån, ja den åkte ut i slasken.

Men jag googlade runt lite & satte en ny grund. I lördagars var det då dags att smaka mitt första egenbakade surdegsbröd. Det kanske inte blev helt perfekt men jag blev ändå väldigt nöjd. Smaken var det heller inget fel på.

Men jag blev lite kaxig & lämnade recepten & körde lite på känn, resultatet blev totalt fiasko.
Så jag håller mig till anvisningar från de som kan ett tag till.
Så fort jag hittar ett recept som funkar så slänger jag upp det här.

20130106-220443.jpg
/PappaKock

En kommentar Lägg till din

  1. Spännande…!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s