Pulled pork. Bättre än tacos.

on

20121211-235923.jpg

I helgen blev det återigen Pulled pork. Jag tror att jag skulle kunna äta det flera gånger i veckan, så saftigt & smakrikt. Tillbehören kan man ju variera hej vilt dessutom. Jag tycker att alla ni som inte provat ska testa, det är absolut inte något invecklat. Testa på fredag istället för tacos, kör samma tillbehör & jag lovar att ni kommer aldrig mer vilja äta vanliga tacos. Till och med båda mina döttrar älskar det & ni vet ju hur svårflirtade barn kan vara.

Jag har tidigare lagt ut två av mina recept på just Pulled pork, en vanlig & en med en touch utav lakrits. Klicka HÄRså hittar ni dem båda.

20121212-000515.jpg

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s