Lördagsgodis.

20121201-224634.jpg

Kvällens tilltugg blev små minipizzor med tryffelsalami, brie & fermenterad vitlök. Även lite picklad rödlök på några utav dem.

Galet gott, bättre än godis. Den fermenterade vitlöken slutar aldrig att imponera på mina smaklökar. Ihop med tryffelsalamin blev det en helt makalöst god kombination.

20121201-224640.jpg
Vitlöken mosade jag i degen, för den som är nyfiken på att testa.

Fortsatt trevlig helg. /PappaKock

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s