Ega.

20121122-224539.jpg

Testade en ny dryck gjord på druvor, granatäpple & rooibooste. Det låter ju gott, ser gott ut, men tyvärr. Det här faller mig verkligen inte i smaken. Den har en rökig doft som påminner om askfat, väldigt besk smak. Jag provade både rent & att späda med mineralvatten, men jag tycker ändå inte att det är drickbart.

Du hittar Ega som drycken heter på Systembolaget, den kostar 49 kronor.

Jakten på ett bra alkoholfritt alternativ fortsätter. Men jag ger mig inte, är så less på att alltid erbjudas vatten eller läsk. Det finns ju en hel drös utav alkoholfria ölsorter som är bra, men där tar det tyvärr slut. Har ni några tips, skriv gärna en kommentar.

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s