Pilgrimsmussla & Co.

20121120-210325.jpg

I helgen flödade kreativiteten. Blev en liten förrätt innan söndagsmiddagen.

Puré på gulbeta, picklad rödlök, friterad fänkål, smörstekt brysselkål, ugnsbakad blomkål, brynt smör & pilgrimsmussla.

/PappaKock

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. franskmat skriver:

    Underbart! Har varit lite väl upptagen senaste veckorna, men nu så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s