Tacos.

20121116-214423.jpg

Rackarns skönt med helg. Jag & familjen passade på att fira helg med lite mexikanskt. Med mexikanskt menar jag tacos. Jag trodde att folk hade svikit tacos & gått vidare, men på Coop var det kö vid tacohyllan. Vi äter det inte mer än några gånger om året, men det är ju i ärlighetens namn rätt så gott & barnen gillar att sitta & plocka i alla skålarna.

Nedan en bild från arbetsdagen. Smörstekt lubb, med senapsrostade grönsaker & vitvinssås. Lubb är en mycket trevlig fisk, väldigt ”köttig” & fin, lite lik marulk. Så den kan jag rekommendera er att fråga efter i fiskdisken.

20121116-214736.jpg

Trevlig helg. /PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s