20121011-181328.jpg

Idag serverade vi en helt fantastiskt fin flankstek på jobbet, den bara smälte i munnen. Har varit två riktigt hektiska dagar med catering till 165 personer & 75 personer konferenslunch, plus den vanliga lunchen.
Så det känns ju riktigt skönt att det är fredag imorgon.

I helgen har jag tänkt mig att laga mycket fisk, för det äter vi alldeles för sällan. Är väldigt less på den frysta fisk som butikerna erbjuder, så när jag lagar fisk hemma så blir den färsk. Lägger hellre en lite större peng på färsk & äter det lite mindre ofta. Ta bara den frysta laxen som säljs i 4:a pack, den är ju totalt värdelös & borde förbjudas. Även hajmalen som även går under namnet pangasius, riktigt skräp. Nä skärpning på butikerna tycker jag.

Att laga färsk fisk går knappt att jämföra med fryst. Smaken skiljer sig massor & sen är ju fryst fisk så fruktansvärt vattnig, halva vikten försvinner i princip vid tillagning.

/PappaKock

Annonser