I torsdags kväll var det full rulle på jobbet, en matlagningskurs & en buffé för 140 personer. Jag han tyvärr inte ta några bilder från kursen, men buffé-maten blev iaf förevigad.
En kycklingfilé fylld med soltorkad tomat, äpple & ost.
Paprikabakad fläskfilé med en rostad fänkålscreme med cidervinägersenap.
Fetaost/melon-sallad med rostade kokosflarn.
Små fina tomater i varierande färg & storlek, med mozzarella & färsk basilika.
Vi serverade även en västerbottenpaj med kaviar & gräslök, samt en krämig pasta fylld med 4 sorters ost. En lyckad kväll med mycket god mat & nöjda gäster.
/PappaKock
Ser ju rejält smaskigt ut, måste jag säga. Lite nyfiken på hur ni tillagat fläskfilén 🙂
Klappat in den i salt, peppar, paprikapulver, lite aivar & sedan rullat in den i folie & bakat den i ugnen till ca 65 grader. Låt vila.
PappaKock