Matbilder från jobbet.

20120922-015934.jpg

I torsdags kväll var det full rulle på jobbet, en matlagningskurs & en buffé för 140 personer. Jag han tyvärr inte ta några bilder från kursen, men buffé-maten blev iaf förevigad.

En kycklingfilé fylld med soltorkad tomat, äpple & ost.

20120922-020002.jpg
Paprikabakad fläskfilé med en rostad fänkålscreme med cidervinägersenap.

20120922-020203.jpg
Fetaost/melon-sallad med rostade kokosflarn.

20120922-020316.jpg
Små fina tomater i varierande färg & storlek, med mozzarella & färsk basilika.

20120922-020446.jpg
Vi serverade även en västerbottenpaj med kaviar & gräslök, samt en krämig pasta fylld med 4 sorters ost. En lyckad kväll med mycket god mat & nöjda gäster.

/PappaKock

2 kommentarer Lägg till

  1. Ser ju rejält smaskigt ut, måste jag säga. Lite nyfiken på hur ni tillagat fläskfilén 🙂

    1. pappakock skriver:

      Klappat in den i salt, peppar, paprikapulver, lite aivar & sedan rullat in den i folie & bakat den i ugnen till ca 65 grader. Låt vila.

      PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s