Snabbmat.

20120618-213539.jpg

Ibland är det enkla det allra godaste. En vanlig hederlig omelett, kan vara minst lika god som en svindyr köttbit & en sås som kokat i tre dygn.
En omelett ska enligt mig stekas långsamt på svag värme, bara få lite färg & vara väldigt krämig. Ägg, ett par matskedar vatten, några droppar grädde & lite salt. Vispa snabbt ihop & stek i smör & rapsolja. Där har ni riktigt schysst snabbmat. En vällagad krämig omelett, det är kärlek det.

/PappaKock

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s