Köksredskap & godsaker.

Jag skriver ofta om lakrits, min lakrits köper jag hos Ninasmat.se.
Antagligen tror en del av er att alla dessa inlägg är sponsrade, så är det verkligen inte. Jag rekommenderar deras sida för att den är överlägset bäst av de sidor jag provat i just denna kategori. Ibland hjälper jag dem att prova nya produkter etc.

I dagarna har de även börjat sälja Crockpot på hemsidan. Det är en riktigt bra investering för den som vill fixa god mat men ändå få tid över till annat. Man kan enkelt säga att crockpoten gör extremt långa långkok. Du laddar grytan på morgonen med alla ingredienser & när du kommer hem efter 8-10 timmar så är maten klar, utan att vara sönderkokt.

Just nu får ni lite (10%) rabatt när ni anger ”PappaKock” när ni handlar på Ninasmat.se
Perfekt om ni tänker slå till på en crockpot som kostar en del.

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s