Matlagningskurs.

on

Ikväll hade vi 10 stycken herrar på matlagningskurs. Det var lika kul som vanligt, och det hela resulterade i vansinnigt god mat.

Förrätt sashimi på tonfisk med citrussalsa & chilihalstrade räkor.

20120127-011240.jpg
Sen blev det vildsvin, närmare bestämt innerfilen. Till det en svamp & grönsaksragu, kryddsmör & en rödvinssky smaksatt med choklad.

20120127-011409.jpg
Till dessert VBD (världens bästa dessert) crème brulle.

20120127-011653.jpg
Nu ligger jag mätt & belåten i soffan, borde sova så jag orkar rulla köttbullar på jobbet imorgon.

/PappaKock

Annonser

3 kommentarer Lägg till

  1. Daniel skriver:

    Ser ut som kotlett?

    1. pappakock skriver:

      Ja det ser precis ut som det, men smakar inte likadant. Lite ”vildare” på något sätt.

      1. Anonym skriver:

        Nä, jag menade att det inte ser ut som filé, utan som ytterfilé/kotlettrad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s