PappaBagare.

on

20120125-232438.jpg

Jag bakar inte så ofta, mest för att jag inte är så vidare bra på det. Men de senaste veckorna har jag tagit på mig ansvaret för brödbak på jobbet, det blir bättre för varje dag måste jag säga. Idag blev det helt brutalt bra! Gjorde på rågmjöl & rostad majs, blev så bra så jag trodde att något bytt ut mitt bröd mot köpt. Snyggt blev det med.

20120125-232443.jpg

/PappaKock

En kommentar Lägg till din

  1. Anonym skriver:

    kan man få receptet på matbrödet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s