Rostad majssalsa.

20120115-221335.jpg

Majs blir så mycket godare om man rostar eller steker på dem lite. Den här salsan kan ätas både varm och kall och är superlätt att göra.

Du behöver följande:
1 stor burk majs
1 burk krossad tomat
1 burk bönor ex stora vita eller kidney
1 rödlök
1 vitlök (solo)
2 msk ajvar relish
0,5 chili
2 tsk flytande honung
1 tsk balsamvinäger
Några få droppar liquid smoke
Salt & svartpeppar.

Gör så här:
Rosta majsen i en het och torr panna. Under tiden grovhacka rödlök och finhacka vitlöken och chili. När majsen har fått en schysst färg, tillsätt allt och låt småputtra i 5-10 minuter. Klart!

20120115-221329.jpg
Vi åt färsk pasta och grillade vad heter det, vad heter det….salsiccia, som jag önskar vore hemgjord, men så var icke fallet.

/PappaKock

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s