Sexig mat.

Mat är kärlek, det tycker i alla fall jag. Men om vi tar det ett steg längre då, kan mat vara sexigt? Jo men visst finns det sexig mat, ostron tänker säkert hälften av er på. Inte sant!?
Fast det kan nog vara lite svårt att äta mat och samtidigt se sexig ut, eller äta maten sexigt. Hur gör man det? Tankarna på mig själv när jag smäller i mig en kebabrulle, det är inte direkt någon sexig syn. Men man ska nog inte vara så hungrig om man ska lyckas äta sexigt.

Plockmat kan ju kännas lite sexig, eller det beror ju på, bbq-kladdiga spare ribs är det nog få som klarar av att äta och samtidigt se sexiga ut. Skaldjur då, är det sexig mat? Vit vin och räkor är ju en klassiker, men handen på hjärtat, luktar skaldjur så jävla sexigt?

Om jag skulle få välja något som jag tycker är sexig mat så väljer jag nog baconlindad sparris. Det är liksom det bästa av två världar, det känns fulländat på något vis. Det är sexig mat.
Men jag skulle aldrig göra som George i Seinfeld och ta med maten till sängen. Minns ni avsnittet när han är intim med
en kvinna och samtidigt äter en macka med pastrami, i smyg.
Eller den mycket sensuella scenen i hot shots när Charlie Sheen steker ägg och bacon på hennes mage i ett mycket laddat läge.

Nja jag vet inte, mat hör nog ändå hemma i köket. Fast är det något som skulle kunna få mig på andra tankar så är det nog Baconlube.

20120102-233944.jpg
Glidmedel med baconsmak/lukt. Briljant, briljant ta mig fan!
Kolla in J&D’s hemsida, där finns det mesta med smak av just bacon. Baconsalt, baconlypsyl, Baconbea, kuvert som smakar bacon mm mm.
Deras motto är inte helt otippat att allt borde smaka bacon.

Vad säger ni, är mat sexigt och isf vilken sorts mat?!

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s