Nyårsmeny.

on

20120101-124328.jpg

Vi började med en klassiker, ett säkert kort, toast skagen. Kanske inte exakt som Tore gjorde, men bra nära.

20120101-124628.jpg
Sen blev det lågtempad rostas, helstekt på 100 grader, länge. Till det filodegsinbakade potatisstavar med rosmarin, rödvinssås med fikon. Sparris, portabello & knaperstekt sidfläsk.

20120101-125120.jpg
Även desserten blev en klassiker, kanske världens godaste efterrätt, crème brulee.
Då fick jag även tillfälle att testa min nya leksak.

20120101-125549.jpg

20120101-125948.jpg

/PappaKock

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s