Sockrade lussebullar.

20111212-200559.jpg

Här kommer ett litet tips på hur man kan variera sina lussebullar. Gör runda bullar, efter bakning pensla dem med smält smör & doppa dem sedan i strösocker.

(tipset kom kanske lite i sista stund, men ni minns säkert till nästa år)

/PappaKock

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. Christer skriver:

    Ser riktigt krämiga och goda ut 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s