Mycket skit i hyllorna.

on

20111204-175451.jpg

Man blir ju fan ledsen när man ser sånt här i butikerna. Pannacotta måste ju vara en av de absolut enklaste desserter man kan göra. Måste det alltid finnas färdiga produkter och genvägar, kan inte bara folk få chansen att göra något på riktigt. Vi har färdighackat bacon, riven ost, och alla dessa frysta skitprodukter från Findus & Co, En påse frusen pasta och en påse frostskadad köttfärsås. Allt ska bara gå fort, men själv tycker jag att man får planera om sitt liv om man aldrig hinner laga riktig mat. Att äta riktigt är minst lika viktigt som att springa på gym.

/PappaKock

2 kommentarer Lägg till din

  1. Lina skriver:

    Håller med dig till 1000!

  2. Marie Lithén skriver:

    Oj som jag håller med dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s