Vote 4 me!

on

20111203-220507.jpg

Nu har jag lagt upp mitt bidrag på Spisa.nu. Man skulle laga något med avokado som huvudingrediens, jag gjorde en trerätters på en och samma tallrik. Jag skulle uppskatta om ni klickade HÄR! och röstade på mitt bidrag. Inte bara för att jag ber er, jag vill bara att ni röstar på mig om min rätt verkar bäst.

/PappaKock

2 kommentarer Lägg till din

 1. leenalind skriver:

  röstat naturligtvis

  1. pappakock skriver:

   Tack så mycket!

   PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s