Mat-app.

Här kommer ett tips på en mycket användbar mat-app. Perfect cooking, en app som hjälper dig med att få rätt innertemperatur på såväl mat som dryck. Eftersom jag själv är kock och dagligen jobbar med livsmedel och dess temperatur, så har jag ju hyfsat bra koll på vilken temp maten skall ha för att bli som jag vill ha den. Men den här appen är ändå grymt bra att ha i mobilen när man vill vara säker på vilken innertemp exempelvis älgfilen ska ha.

20111118-210123.jpg

20111118-210142.jpg
Appen är ju guld värd för den som är lite osäker i köket, Perfect cooking kan hjälpa dig att lyckas bättre med maten. Om många laddar hem den här så kanske man slipper äta snustorr kycklingfilé och alldeles för välstekta köttbitar hos folk 😉

20111118-210637.jpg
Som sagt så är det inte bara mat utan även dryck som ryms i denna app, lär sig vilken temp kaffet ska ha för att smaka som allra bäst eller hur pass kylt det vita vinet skall vara.

Appen kostar 7 kronor (om jag inte minns fel) och är helt klart värd pengarna.

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s