Matpoden med Ola & Andreas. .

20111103-155225.jpg

Vill tipsa mina läsare om en sjukt bra podcast, Matpoden med Ola & Andreas.
Jag känner ju absolut ingen av dem, men efter 8 avsnitt av deras klockrena Matpod, så kan jag säga att det här är två riktigt sköna lirare som älskar mat i alla dess former.

Poden som kommer en gång i veckan känns väldigt avslappnad och hemtrevlig. I 90 minuter får man höra dem diskutera mat med mycket stor inlevelse och passion. Även fast de säkert har någon form utav manus så känns programmet mer som om man får lyssna på två stycken matglada polare när de träffas för att äta och dricka gott.

Jag trodde aldrig att jag skulle uppskatta att höra på när folk smakar mat och dryck, i radio. Men när Ola & Andreas sörplar, slafsar och njuter höggljutt, ja då njuter man ta mig fan med dem. Jag vill inget hellre än att sitta med dem båda där i köket, prata och äta mat. Det verkar ha riktigt trevligt när de spelar in.

De tar även upp mat ur ett väldigt brett perspektiv, inte bara det senaste ”inne” grejerna, utan även gammal hederlig husman osv. Det är en mycket skön mix av allt mellan pannkaka och oxfilé. De lyckas även få in en gnutta konst i varje avsnitt.

Min personliga favorit har blivit att lyssna på dem när jag själv står hemma vid spisen, det får mig i helt rätt stämning. Jag ger Matpoden med Ola & Andreas 5 kockmössor utav 5 möjliga.

HÄR hittar ni alla tidigare avsnitt.
HÄR hittar ni deras blogg.
Gå nu genast in och lyssna ikapp på alla avsnitt om ni missat det här!

(lyssna lite extra noga i början av avsnitt 8,5)

20111103-155215.jpg

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s