Makrill med purjo, tomat & pepparrot.

on

20110925-175524.jpg

I veckan som var gjorde jag en riktigt god rätt med makrill på jobbet. Väldigt enkel och väldigt god.

Stek makrill och lägg i en ugnssäker form. Grovhacka tomat, purjo och ägg. Riv pepparrot, lägg allt över fisken och slå över skirat smör. Avsluta med att strö över hackad gräslök och dill. Servera med kokt potatis.

/PappaKock

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s