Kock-Foppa.

20110902-205353.jpg

Har alltid sagt att den så kallade ”Foppa toffeln” inte är något för mig. Även fast 75% av den svenska befolkningen traskat runt i dem och ständigt påpekat hur sköna de är, så har jag sagt tack, men nej tack.

Men, nu har crocs gjort en köksanpassad sko i samarbete med ingen mindre än Mario Batali. Färgen passar mig dessutom alldeles utmärkt då restaurangen jag jobbar på heter orangeriet. Det här med arbetsskor ät väldigt viktigt då man står hela dagen och det kan bli långa pass då och då. Jag har provgått lite här hemma och det som först slår mig är att de är så fruktansvärt lätta, känns som om man inte har några skor på sig. Det är även viktigt att de är halkfria så man slipper vurpa i köket. Imorn blir det premiär för dem, får vi se om de uppfyller mina krav.

20110902-205414.jpg

/PappaKock

Edit.
Efter gårdagens 11-timmars pass kan jag konstatera att skon är grym. Känns inte ens att man har den på sig för den väger så lite jämfört med andra arbetsskor. Det brukar även kännas i fötterna så här dagen efter, men idag känner jag inget. Min slutsats, en riktigt grym sko som jag verkligen kan rekommendera er att köpa. Betyg, 5 av 5.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s