Skäms lite.

on

Idag var en sån där dag som går i 110 från morgon till kväll. När jag vandrade runt inne på Coop tio minuter innan stängning, så kom jag på att jag inte ätit något sedan lunch. Jag brukar till 99% göra hemlagad mat från grunden, men jag bara orkade inte, så det blev färdiga köttbullar och färdig rödbetssallad. Nästan så att jag skämdes lite när jag gick där med en paket färdiga kött(potatismjöls)bullar. Såg mig omkring och hoppades på att ingen skulle känna igen mig, peka på mig.
– kolla där är kocken som köper färdiga köttbullar!

Nåja lite löjligt att skämmas över kanske men, det var sjukt gott, även om det inte var hemmagjort!

20110829-232802.jpg
/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s