Istället för Ramlösa.

on

20110821-003304.jpg

Jag dricker inte alkohol. Jag använder det i mat, men jag dricker det inte. Något som är riktigt störande är att vi som inte dricker öl, vin mm oftast glöms bort. Blir man bortbjuden på mat så finns det nästan alltid öl, vin, Ramlösa eller liknande och läsk. Att dricka cola till maten är ju rent vansinne och Ramlösa må vara gott, men inte speciellt spännande.
Det finns ju faktiskt ett stort utbud utav alkoholfria drycker på Systembolaget som håller riktigt hög klass.

Idag provade jag en alkoholfri öl med smak utav citron. Det luktade öl, det såg ut som öl, det smakade som en blandning av riktigt ljust öl och is-te. Det smakade annorlunda, men på ett bra sätt. Den var riktigt svalkande och god, passar fint på sommaren till en bit grillad fisk. Den här kommer jag garanterat att köpa igen. Hoppas att ni som läser köper hem lite alkoholfritt till nästa bjudning, bara för att man kör eller inte dricker betyder det inte att man vill dricka det som står på barnbordet!

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s