Fetaostgratinerad fänkål.

on

Jag är inte mycket för vegetarisk mat, men idag lyckades jag få till en riktigt fin rätt till lunchen.
Väldigt enkel med riktigt god.

Koka bara hel fånkål i rikligt saltat vatten i ca 5 minuter. Dela dem på mitten, peppra och smula över fetaost. In i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter. Ringla över olivolja och pressa över citron.

Tyvärr blir det ju inga superbilder med mobilen, men gott var det!

20110811-223227.jpg
/PappaKock

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s