Goda grilltillbehör.

on

Jag tycker mycket om att grilla lök. Men de blir oftast så brända om de ska ligga tills de är riktigt mjuka rakt igenom. Testa att baka löken i foliepaket, då blir de riktigt genomkokta så de faller isär. Gör ett kors i dem, tryck i ex lite färsk timjan i mitten, peppra och strö över rikligt med flingsalt, avsluta med en klick smör eller lite olivolja. Stäng igen foliepaketet, låt stå på grillen i 25 minuter. Riktigt gott!

20110807-145753.jpg

20110807-145814.jpg
Ett annat tips på ett gott och lite udda grilltillbehör är att göra foliepaket med äppelhalvor, bara ringla över lite olja, salt, peppar och krossad rosepeppar. Låt stå på grillen ca 20 minuter, då är de nästan genomkokta, man vill ju ha lite motstånd kvar i dem.

20110807-150217.jpg
/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s