Igår besökte vi min bäste vän och hans flickvän som bor i en grannkommun. Vi hade en grymt trevlig dag, men det ska jag inte skriva mer om här, det här är ju en matblogg för gudskull!

Vi besökte en antik/second hand-butik, där hittade jag en hylla med gamla kokböcker. Ihop om att hitta en gammal dyrgrip så bläddrade jag igenom allihop, hittade dock mest böcker med microrecept, vilket är mindre intressant år 2011.

20110729-005744.jpg

20110729-005802.jpg
Sen hittade jag något mycket komiskt (i mina ögon) en hel kokbok med fiskbullerecept. Japp, en hel bok med recept på Abbas färdiga fiskbullar, och vem är det då som skapat dessa recept, jo ingen mindre än Erik Lallerstedt!

20110729-010108.jpg
Jag är ju bara tvungen att bläddra i den lite, får bland annat ett oslagbart tips om att man kan ge fiskbullarna snygga grillränder i grillpanna och sen trä dem på spett, varva med paprika för att få till det där lilla extra! 🙂