Bättre än både Felix & Heinz.

on

20110727-193803.jpg

Jag är ingen ketchupfanatiker, visst jag äter det på korv och jag doppar mina pommes i det. Men jag är absolut inte en sån människa som alltid ska ha ketchup till maten, oavsett maträtt.
När jag äter ketchup så föredrar jag Heinz, den har smak och är inte alls lika sötsliskig som Felix.

Men igår var jag inne i en kaffe och choklad butik där jag hittade en ketchup som jag bara var tvungen att prova. Den var riktigt god, den smakade, håll i er nu, tomat! Den smakade verkligen solmogna tomater. Smaken var ren, fräsch och välkryddad. Det smakade hemgjort. Det här är så mycket bättre än både Heinz och Felix. Läser man på innehålsförtekningen så ser man anledningen till att den smakar så bra, den innehåller naturliga ingredienser och inte massa E-nummer och annat skräp.

20110727-193824.jpg
Klicka HÄR om du vill läsa mer om Stokes som märket heter.

Smaken av den här ketchupen gjorde mig sugen på att prova att göra en egen ketchup. Så nu lägger jag lakritsen på hyllan ett tag, nästa projekt blir att testa fram en egen ketchup, eller
flera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s