Gästbloggat!

Ninasmat.se har jag skrivit om ett par gånger innan nu i sommar. Jag har beställt diverse köksgadgets ifrån dem, och det senaste helt underbar lakrits. Ni som läser här vet att det har varit mycket lakrits i recepten, de recepten kan ni nu hitta på just Ninasmat.se. Jag har även gjort ett litet gästblogginlägg om just lakritsen. Så kolla nu in deras hemsida och läs min gästblogg HÄR!

Ninasmat.se är helt outstanding när det gäller leverans och service! Så klicka nu in på deras hemsida och bli inspirerade! Kolla även in deras nyhetsbrev som de släppt med nyheter och specialerbjudanden för att fira sin 6 årsdag.

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s