Så lätt, så gott!

on

20110723-201702.jpg

Om ni har rabarber i trädgården eller frysen, ta då och blanda dem med jordgubbar, färska eller frysta, spelar ingen roll. Lite socker och lägg dem i en pajform. Blanda smör, mjöl och socker. Knåda tills det blir smuligt. Strö över pajformen.
In i ugnen på 185 grader i 30-35 minuter.
Rabarber och jordgubbspaj, så lätt och så förbaskat gott!!

På sommaren kan vi verkligen inte klaga över råvaru/inspirationsbrist. Fast nu längtar jag lite efter höstens alla äpplen….

Fortsatt trevlig helg! /PappaKock

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s