Mat-App.

on

20110721-082037.jpg

Här kommer ett tips på ännu en ”grill-App”. Det här är utvecklad för Lithells Asado linje. Först och främst är det en timer som hjälper dig att planera din grillning så att allt blir färdigt samtidigt. Du kan göra ett körschema med dina olika ingredienser. Du kan välja olika livsmedel, tjocklek och hur du vill ha ditt kött stekt.

20110721-082543.jpg
Sen finns det lite roliga recept på grilltillbehör och en liten lathund med temperaturer för olika livsmedel.

20110721-082751.jpg
Jag har provat den här appen när jag grillat och den är smart, men stämmer ju inte helt, vilket inte är så konstigt eftersom värmen på grillen varierar från gång till gång. Men den är smart på det sättet att den ger ett hum om i vilken ordning de olika ingredienserna ska grillas för att bli färdiga samtidigt.
Den är även gratis och lite kul att prova, så nu är det bara för er att ladda ned.

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s