Lite mer lakrits.

on

20110720-100339.jpg

Det har ju varit en hel del lakrits här på bloggen de senaste veckorna, och idag blir det ännu ett litet lakritstips. Jag och mina döttrar gjorde chokladbollar här om dagen, de rullade sina i kokos, pärlsocker och diverse strössel. Jag rullade mina i rålakritspulver och sen mortlade jag sönder violströssel. Viol och lakrits passar riktigt bra ihop!

Det här gör ju den vanliga chokladbollen lite ”lyxigare”.

20110720-100833.jpg

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s