Pannbiff suprise.

on

20110714-124247.jpg

En helt vanlig pannbiff är ju absolut inget fel, men ibland kan den kännas lite trött. Man kan ju spexa till det lite genom att blanda i lite roliga saker i färsen, ex oliver och feta. Men de senaste gångerna jag gjort färsbiffar hemma så har jag istället lagt fyllning i mitten, det blir lite roligare och lite av en överraskning för den som äter. Sist blev det en klick av rabarberchutneyn och det var väldigt uppskattat av de som åt. Det är även gott att fylla med exempelvis en skiva mozzarella och en cocktail tomat, eller kanske lite Västerbottensost och knaperstekt bacon. Variationen är oändlig 🙂

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s