Gott till grillad fisk!

on

20110712-132821.jpg

Grillad morot som får bubbla lite i vitt vin och smör är en riktig höjdare till en bit grillad fisk.

Dela morötterna på längden så smalt du klarar av, har du en mandolin så kör du givetvis på den. Ringla över lite olivolja alternativt kallpressad rapsolja, flingsalt och peppar. Ge dem lite schyssta grillränder. Lägg dem i ett foliepaket, slå på vitt vin och en klick (riktigt) smör. Stäng och låt paketet stå på grillen medans du grillar fisken.

Den lukten som kommer ur paketet när man öppnar är oslagbar!!

/PappaKock

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s