Kulinariskt mästerverk.

on

Är fortfarande förkyld och sjukt trött och hängig. Det är verkligen på riktigt! Det är så illa att jag inte ens pallade slänga ihop en värdig lunch till mig själv. Jag åt pasta (inte ens färsk) med peppar och ketchup. Det är riktigt illa, inte ens studenterna nöjer sig med bara pasta!

20110709-161922.jpg
Det sjuka är att jag ligger i soffan och kommer på mängder av olika kombinationer och maträtter jag vill prova, men idag fick det alltså bli pasta med ketchup. Recept någon?

Så fort den här skiten släpper så börjar vi laga grym mat igen!

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s