Miss Cupcake strikes again.

on

På grund av förkylning och allt som hör där till, så har jag spenderat större delen utav dagen i sängen. Vid 8 tiden var jag så hungrig så jag samlade kraft och släpade mig ner till köket, och tur var väl det! Min sambo (Miss Cupcake) och döttrarna bakade muffins, blev genast piggare.

20110708-234247.jpg
Det var en vanlig muffinssmet i botten, sen fylld med nektarin och färska jordgubbar, över det var det smuldeg och tillsist riven vit choklad.

20110708-234255.jpg
Jag åt tre, så aptiten är det absolut inget fel på!

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s