GarlicCard.

on

20110706-120434.jpg

Idag provade jag mitt Garliccard som jag beställt hos Ninasmat.se.
I vanliga fall finhackar jag alltid min vitlök, möjligtvis river jag den, men aldrig vitlökspress. Det här är ju som ett litet rivjärn, ett rivjärn som är litet, smidigt och otroligt lätt att rengöra.
Vitlök har ju en tendens att etsa sig fast i skärbrädor, rivjärn mm, så det här är ju perfekt.

20110706-120440.jpg
Det funkar fint för hemmabruk, på jobbet tror jag dock att kniven vinner i längden.

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s